Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyerekek

Cikkek

13. Szegedi Gyerektábor

2012.07.15

 

meghivojpg.jpg 

 

Teremtés ünnepi játszóház

2011.10.17

 

kerteszkedes.jpgA Teremtés Ünnepe kapcsán a Szegedi Gyülekezetben 2011. október 15-én egész napos játszóházat tartottak a gyerekeknek. Délelőtt a Szegedi Vadasparkban tettek egy nagy sétát, majd a gyülekezetben az egyéb programok mellett egy kis kertet készítettek az imaház előtt, ahol nemrég egy fát vágtak ki. Ezzel is szerették volna felhívni a figyelmet Isten teremtett világára és a környezetvédelemre. A virágültetés során a gyerekek énekeltek és igéskártyákat is osztogattak a járókelőknek. 

 

12. Szegedi Nyári Gyerektábor

2011.07.19

 

logo.jpg

Július 12-15-ig került megrendezésre a szokásos szegedi gyerektábor, immár 12. alkalommal. Idén a négy nap alatt 38 gyerek vett részt, akikkel 8 gyerekmunkás és segítő foglalkozott. A program gerincét az interaktív gyereknyelven történő előadások és kiscsoportos beszélgetések adták, de volt mesenézés, kreatív foglalkozás, csocsó, játszótéri sportverseny és a nagy melegben délutáni pancsolás és vízibombázás is.

szegedi_gyerektabor_csoportkep_2011.jpg

 

 

TV-felvétel Szegeden

2011.07.10

Július 4-én hétfőn az idei metodista ifjúsági műsor tv felvételére került sor Szegeden, ahol a fiatalabb korosztály, a gyülekezet tinijei a Szentlélek szimbólumairól beszélgettek. A három részes sorozat témái a szél, a tűz és a víz, mint olyan természeti jelenségek, melyek könnyen szimbolizálják Isten Lelkének munkáját. A három rész július 10-én, 17-én és 24-én kerül adásba.