Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ifjúság

Cikkek

Összetartozunk hétvége - We Belong Together Weekend

2012.11.10

Szeged-Szolnok-Zenta

Mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban!
...for you are all one in Christ Jesus!

_dsc3471.jpg

Tovább\Read more>>

 

Évzáró-évkezdő ifi

2012.09.12

 

_dsc2201.jpg

Szeptember 5.-én, tartotta ifink az előző évet lezáró, de egyben az új iskolai tanévet megnyitó nagyszabású grillezős ifijét! Búcsúztunk és Befogadtunk, lezártunk és újrakeztdünk: indul a 2012-es évad! Tovább...

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ifjúság | Fényképek: Kezdőifi 2012

Református egyetemi gyülekezeti látogatás

2012.05.31

 2012. május 30-án a szegedi ifi vendégül látta a helyi református egyetemi gyülekezetet a Metodista Imaházban. A közös együttléten a hivatás és Isten elhívása volt a téma, mely mindkét közösség tagjai számára nagyon aktuálisnak bizonyult. A beszélgetést dr. Czagány Gábor református egyetemi lelkész vezette.
 

Beni búcsúztatása

2012.02.22

 

img_3304.jpg

Február 20-án vettünk érzékeny búcsút Benitől, aki fél évet Olaszországban, Paviában fog tanulni ösztöndíjjal. A hosszú előkészületeket igénylő búcsúztatás és ajándékkészítés az egész ifi számára nagy élmény volt. Beni, reméljük neked is tetszett! Hiányozni fogsz, és várunk vissza szeretettel!

"Ezért arra törekszünk, hogy akár itt lakunk még, akár elköltözünk, kedvesek legyünk az Úrnak"

(2Kor 5,9)

 

Tini-ifi karácsony

2011.12.22


szegedi-ifi-csoportkep_vegott_telt.jpg

December 21-én az ifjúság és a tinik együtt karácsonyztak. Áldott ünnepeket kívánunk mindenkinek a dél-alföldi nagyvárosból!

"Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácso, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme." (Ézs 9,5)

 

Roma ovis látogatás decemberben

2011.12.12

 

 img_2264.jpgDecember 12-én gyülekezetünk ifjúságával ismét ellátogattunk a Szél utcai Napsugár Óvoda gyerekeihez, ahol közösen énekeltünk és játszottunk.

A karácsony közeledtével Jézusra, mint Isten legnagyobb ajándékára utalva kis személyes csogakkol ajándékoztuk meg őket, valamint az óvoda számára ceruzákat, festékeket, gyurmát, színezőket vittünk. 

Újra a szívünkre helyeződtek ezek a gyerekek, akikért rendszeresen imádkozunk és keressük a minél gyakoribb találkozások lehetségét is!

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Ifjúság | Fényképek: Roma ovi

Ifjúsági óra Balázséknál

2011.12.01

 

lanyok2.jpg November 30-án Vili Balázs és Kati meghívásának engedve Dorozsmán tartottuk az ifjúsgi óránkat. A házigazdákkal a keresztyén küzdelem témakörét jártuk át és sokat énekeltünk, beszélgettünk. Az este előrehaladtával pedig egyre jobban éreztük magunkat, és sok régi történet, ifjúsági csendesnapos élményünk került elő elő. Örültünk a találkozásnak és elcsodálkoztunk, hogy a kis Réka már nem is olyan kicsi.

 

72 óra kompromisszumok nélkül Szegeden

2011.10.17

 

sdc10006.jpg

2011. október 13-16 között szervezték meg azt az ökumenikus szociális akciót, melyen több, mint 8700 fiatal végzett 72 órán keresztül önkéntes munkát. Szerte az országban a csoportok játszótereket újítottak fel, erdőket, parkokat takarítottak, hajléktalanoknak osztottak ételt vagy különböző szociális intézményekbe tettek látogatást.

Szegeden a metodista fiatalok a Családok Átmeneti Otthonában egy éneklős rövid műsor keretében játékokat, mesekönyveket, édességet, gyümölcsöt adtak át az otthonban lakó gyerekeknek és szüleiknek.

További információ: www.72ora.hu

 

Nyári grill party

2011.07.03

 

img_8582.jpgA sok nyári tábor és egyéb program között sikerült egy olyan napot találnunk, amikor az ifi nagy része össze tudott jönni egy klassz kis grillezésre a Londoni krt-i imaház udvarába. A délután folyamán a ping-pong és csocsó meccek valamint a beszélgetések felváltva követték egymást. A nap legszebb része azonban az volt, mikor elővettük az énekeskönyveket és éjszakába menően énekeltünk és dicsőítettük hatalmas Istenünket! 

 

Évzáró szalonnasütős ifi (2011 június)

2011.06.22

 

evzaro2011jun.jpg

"Az évet egy tábortüzes-szalonnázós-sütögetős záróifivel fejeztük be a Tisza-parton. Körülbelül tizenöten voltunk együtt ezen az alkalmon. Az esemény a megszokott rend szerint zajlott, két vérző esést követően majdnem felgyújtottuk a vendégül látó ház udvarát, miközben a szomszédos nyaralóban a Szegedi Sütödék vigadozó pékjei Delhusa Gjon híres slágerét, a Nika Se Perimeno-t húzták talpalávalónak. Az estét egy rövid áhítattal és közös imádsággal zártuk, majd telefonon keresztül daloltunk a távol lévő ifitagoknak."


Tovább
 Klaudia teljes cikkéhez!